WSTAW POPRAWNĄ ODPOWIEDZ NR 1

Z tekstu wyjeliśmy wybrane czasowniki i przywróciliśmy je do formy bezokolicznika (tzn. formy słownikowej). Wasze zadanie polega na wpisaniu poprawnej odpowiedzi. Życzymy Wam powodzenia!

Een consument-koper van een onroerende zaak …. (hebben) gedurende drie dagen na ontvangst van de koopakte het recht om de koop te …. (ontbinden).

Deze bedenktijd …. (gaan) in op de eerstvolgende dag nadat het door alle partijen getekende koopcontract (ook wel voorlopig koopcontract genoemd) door de koper is ontvangen. Binnen de drie dagen bedenktijd …. (kunnen) de koper zonder opgaaf van redenen en zonder een vergoeding te …. (hoeven) betalen van de aankoop af.

Alleen de kosten van de notaris of makelaar voor het opstellen van het koopcontract …. (kunnen) in dat geval in rekening …. (worden) gebracht. Na deze periode …. (kunnen) ontbinding enkel zonder eventuele schadeplicht/boete voor de consument-koper geschieden onder omstandigheden bij wet voorzien ( wanprestatie).

www.amsadvocaten.nl

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *