ĆWICZENIE NR 59: WSTAW BRAKUJĄCE SŁÓWKO

Dziś mamy dla Was bardzo proste ćwiczenie, polegające na uzupełnieniu poniższego tekstu za pomocą podanych słówek. Każde słówko możecie użyć tylko raz! Powodzenia 🙂

Zadanie nr 1

alleen –  wie – ruim – berichten – 88 – naam

………… als je werkelijke identiteit bekend is, zouden mensen nog online ………… mogen plaatsen. Dat vindt maar liefst ………… procent van ………… 1300 polldeelnemers. De grootste groep vindt overigens niet dat je ………… bij je berichten hoeft te staan – als je identiteit ‘aan de achterkant’ maar bekend is. Alleen: ………… vertrouw je je gegevens toe?

radar.nl

* * *

Zadanie nr 2

spaarproduct – geld – hier – niets – september – rekening

Als je een ………… hebt bij Aegon, wordt het tegoed na 1 ………… op de tegenrekening gestort die bij hen bekend is. ‘Je hoeft hier ………… voor te doen. Wanneer het zover is, ontvangt je ………… meer informatie over. Houd er wel ………… mee dat dit twee maanden kan duren.’ Je kunt je tegenrekening aanpassen. Ook kun je het ………… eerder opnemen.

radar.nl

* * *

Zadanie 3

Nederlandse – aantal – helemaal – schade – basis – weet – medische – niets – code – kwart -reisverzekering

………… vakantiegangers lopen onbewust het risico niet-verzekerd op reis te gaan. Vergelijkingssite Pricewise meldt op ………… van een eigen peiling dat bijna de helft van de mensen niet ………… dat er verzekeraars zijn die ………… dekken bij ………… oranje.

Volgens de prijsvergelijker denken mensen dat in een land waar code oranje geldt alleen corona-gerelateerde schade niet wordt gedekt, zoals ………… kosten of extra overnachtingen. Dat geldt inderdaad voor een ………… ………… . Maar een ………… dekt ………… niets bij code oranje. Je draait dan zelf op voor ………… of kosten.

radar.nl

Powodzenia 🙂 Bardziej ambitnych zachęcamy do stworzenia po zdaniu z każdym słówkiem, które należało wstawić w tekst.

TEAM LEKCJA HOLENDERSKIEGO

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.