CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM: GRAP-JAS 3

Kolejna dawka humoru, czyli nauka czytania ze zrozumieniem

* * *

Bram heeft een kale kop en heeft een pruik gekocht. Als hij hem aan z’n vriend laat zien zegt de vriend: ‘Ik heb ook een kale kop maar ik zal nooit een pruik opdoen!’ Waarop Bram zegt: ‘Dat is logisch, een lege schuur heeft ook geen dak nodig!’

* * *

Trainingsprogramma:

Ga op een vlakke, stabiele ondergrond met genoeg ruimte rondom staan.

Neem in iedere hand een 2,5 kg aardappelzak, strek de armen zijwaarts en hou ze daar zolang mogelijk.

Probeer één minuut te bereiken en ontspan daarna.

* * *

Wat doet een dom blondje als ze wil afslanken?

Ze neemt in plaats van de lift eens wat vaker de roltrap.

* * *

Een dom blondje staat aan het loket van het postkantoor. Zij wil graag geld opnemen. De beambte vraagt: “Kunt u zich legitimeren?” Het domme blondje pakt een spiegeltje uit haar handtas, kijkt er nadrukkelijk in en zucht opgelucht: “Ja hoor, ik ben het echt.”

* * *

Het huis van een dom blondje staat in de fik! Ze belt snel 112 en krijgt een medewerker van de 112-centrale aan de lijn en ze schreeuwt: “MIJN HUIS STAAT IN DE FIK!!” Waarop de 112 medewerker zegt: “En hoe moeten we bij u komen?” Waarop het blondje zegt: “Ja, met die grote rode truck natuurlijk!!”

* * *

nieuwe werknemer stond wat hulpeloos bij de papierversnipperaar. “Kan ik u helpen?”, vroeg een secretaresse. “Ja,” zei hij, “hoe werkt dat ding?” “Heel simpel,” zegt ze, en pakte het dikke dossier en stopte het in de versnipperaar. “Bedankt, maar waar komen de kopie? er nu uit?”

* * *

Er is 1 slim blondje en 1 dom in het bos. Zegt het slimme blondje tegen het domme blondje: kijk een dode vogel, en het dom blondje kijkt naar boven.

1 thought on “CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM: GRAP-JAS 3”

  1. Prawdziwy z Ciebie talent i mistrz pióra. Z ogromną łatwością przekładasz myśli na słowa a słowa na zdania… trzymaj tak dalej, dbaj i pięlęgnuj swego bloga… Skąd czerpiesz tak ciekawe inspiracje ?

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.