CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM: GRAP-JAS 4

Weet je waarom ouders zo vaag zijn? Eerst leren ze je praten en lopen en later zeggen ze: “mond houden en zitten”.

* * *

Het verschil met een blik “kittekat” en een blondje ?

Een blik “kittekat” is ook met hersentjes verkrijgbaar

* * *

Waarom zet een dom blondje haar tieten op een kookplaat?

Om de melk op te warmen!

* * *

Een Limburgs Blondje gaat naar een buikspreker en die man verteld een mop over Limburgers en domme blondjes. Het blondje kan er na een tijdje niet meer tegen, staat op en roept: “Nu kan ik er echt niet meer tegen hoor!! altijd maar die moppen over Limburgers en domme blondjes! Ik kan er echt niet meer tegen hoor!!” Zegt die buikspreker: “Maar mevrouw…” “ZWIJG JIJ!! Ik heb het niet tegen u maar tegen die op uwe arm!!”

* * *

Wat is een dom blondje in een bibliotheek?

Verdwaald.

* * *

Er zit een man voor een zaal met een buikspreekpop en hij zit met die buikspreekpop moppen te vertellen over domme blondjes, staat er een blondje op en die zegt tegen de man op het podium: Ik vind het niet normaal dat er altijd maar moppen worden verteld over domme blondjes, want wij zijn niet zo dom! Toen zei de man op het podium: Ja sorry, mevrouw maar dat is er gewoon in de loop van de jaren ingeslopen. Hierop antwoordde het blondje: Ik heb het niet tegen jou maar tegen dat vervelende rot kereltje op je schoot!

* * *

Waarom heeft een dom blondje nooit ijsblokjes in huis?

Ze is het recept verloren

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.