CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM: GRAP-JAS 2

Dacie rade zrozumieć dowcip bez tłumaczenia?

* * *

Wat is het verschil tussen een ongeval en een ramp? Als je schoonmoeder in het water rijdt is het een ongeval. Als ze er weer uitkomt is het een ramp.

* * *

Zit ik in een restaurant met m’n vrouw en m’n schoonmoeder te eten. Op een gegeven moment snijdt m’n schoonmoeder een stuk vlees af, prikt het aan haar vork en houdt het voor zich. Ze vraagt me: ‘Is dit nou rundvlees of varkensvlees ? Waarop ik vroeg:’Welke kant van de vork bedoelt u?’

* * *

Een man wordt door de rechter veroordeeld tot een boete van 103 gulden omdat hij zijn schoonmoeder een fikse klap heeft gegeven. “Waarom zo’n vreemd bedrag?” vraagt de veroordeelde. “Drie gulden boete plus 100 gulden vermakelijkheidsbelasting!” is het antwoord.

* * *

En die bediende vroeg aan zijn chef: “Ik wil graag naar de begrafenis van mijn schoonmoeder.” Chef: “Ja, wie wil dat niet graag.”

* * *

Ik ga op safari met mijn vrouw en mijn schoonmoeder. En op een dag hoor ik ‘s morgens mijn vrouw gillen: “Kom snel, d’r staat een leeuw bij mijn moeders tent! Doe iets!” Ik zeg tegen haar: “Wacht even; ik wil wel eens zien hoe die leeuw zich hieruit redt.”

* * *

Ik kwam laats me schoonmoeder tegen op de fiets ze zei dat ze naar de graafplaats ging, dus vroeg ik ”wie brengt dan je fiets terug?

* * *

Wat is het voordeel van een Japanse echtgenote? Dat je schoonmoeder in Tokio woont.

* * *

Wat moet je doen als je schoonmoeder zigzaggend door de tuin loopt? Blijven schieten

* * *

Wat is de overeenkomst tussen je schoonmoeder en een paddestoel? Als je de verkeerde treft ga je eraan kapot.

Powodzenia w zrozumieniu.

TEAM LEKCJA HOLENDERSKIEGO

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *