CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM: GRAP-JAS 1

Powodzenia w zrozumieniu:

* * *

Een man kwam thuis met twee grote emmers koemest voor de tuin, die hij had gehaald bij een boer uit de buurt. ‘Waar is dat voor,’ vroeg zijn zoontje van zes. ‘Voor de aardbeien,’ zei de man. Het zoontje staarde hem aan en zei toen: ‘Ik heb ze liever met slagroom, mag dat ook?’

* * *

Na een hele zware storm staan twee boeren met elkaar te praten. Zegt de ene boer tegen de andere: ?Het dak van mijn boerderij is door de storm flink beschadigd, bij jou ook?? Zegt de andere boer: ?Ik weet het niet, ik heb mijn boerderij nog niet gevonden.?

* * *

vraag: in welke maand klaagt den boer het minst?

antwoord: in februari want dan zijn er het minst dagen.

* * *

Twee boeren zijn tegen elkaar aan het opscheppen. zegt de ene boer tegen de andere boer: “Als ik met mijn tractor om mijn akker heen moet rijden dan ben ik twee dagen aan het rijden.” Zegt de andere boer: “Ja zo’n tractor heb ik ook gehad.”

* * *

Er rijd een meneer langs een boerderij. Plots hoort hij “plets”. Hij stapt uit de auto en kijkt waarover hij heeft gereden. Hij ziet een platte kip. Hij gaaat de boerderij in en zegt tegen de boer: ik heb hier een kip van je. Zegt de boer: kan niet,ik heb geen platte kippen!!!

* * *

Te koop: koe,coupe,metallic gevlekt, licht metalen horens,tdi uiers en verlaagde achterpoten vr.prijs 12000,- of voor de ezel die dit leest
Boer zoekt vrouw met tractor. Foto tractor toevoegen a.u.b.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.